Hoofdkantoor Apeldoorn: Gladsaxe 51 | 7327 JZ | +31 858640200 / Vestiging Leeuwarden | Tesselschadestraat 6 | 8913 HB / Vestiging Amsterdam | Naritaweg 70 | 1043 BZ

Waar staan wij voor

Prof Trainingen werkt door het hele land aan de mentale weerbaarheid van deelnemers. Vandaag de dag is opleiden maatwerk geworden. Iedere organisatie, deelnemer en elk type mens heeft zijn specifieke wensen. Tijdens voorbereidende business interviews en assessments die onderdeel van het opleidingsprogramma zijn, brengen we de organisatie doelstellingen en de persoonlijke doelen van de deelnemer op één lijn. Zowel de deelnemer als de organisatie formuleert de leerdoelen en deze stemmen we af in een gericht plan. Op die manier wordt de deelnemer bewust van zichzelf, van de kwaliteiten en van het traject waarin de deelnemer zit. Continu wordt de deelnemer gemotiveerd en gestimuleerd om zich te ontwikkelen op een praktijkgerichte manier.

Wij starten onze programma’s altijd breed met veel aandacht voor zelfreflectie in individuele verbeter punten. Wie ben ik, waar kom ik vandaan, waar sta ik nu en waar wil ik naartoe. Welke invloed heeft mijn werkomgeving op mij, wat is mijn denksnelheid, hoe fit ben ik zowel fysiek als mentaal. Ben ik werkelijk bereid om het beste uit mijzelf te halen? Uiteindelijk leren we de deelnemers het “altijd willen ontwikkelen/verbeteren” door middel van bewust resultaat gericht handelen.

Via onze eigen ontwikkelde en bewezen “blended” leermethodieken volgens de Prof Bimas methode waarbij we “fysieke” trainingen combineren met webinairs, e-learning en interactieve, platforms behalen we het maximale rendement uit talent.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie

 

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen