Hoofdkantoor Apeldoorn: Gladsaxe 51 | 7327 JZ | +31 858640200 / Vestiging Leeuwarden | Tesselschadestraat 6 | 8913 HB / Vestiging Amsterdam | Naritaweg 70 | 1043 BZ

Inspirerende Commerciële Trainingen

We leven in een dynamische samenleving waarin tijdsdruk en stress normale zaken zijn. Komt u nog toe aan uw eigen ontwikkeling? Dan zult u zelf de eerste stap moeten zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat goed in je vel zitten voor iedereen is weggelegd. Vanuit die gedachte hebben wij opleidingen ontwikkeld die een blijvende invloed hebben op uw gedrag en bijdragen aan het vergroten van uw persoonlijk welzijn. U krijgt inzicht in uw talenten en vaardigheden en leert deze optimaal te benutten. Met het resultaat kunt u direct aan de slag: privé en zakelijk. De opleidingen van Prof Trainingen: een stimulerende ervaring.

Onze methode geeft inzicht in uw gedrag en helpt u positieve eigenschappen op te sporen die tot nu toe verborgen zijn gebleven. Hoe goed ken ik mijzelf eigenlijk? Wat heb ik in huis aan kwaliteiten en vaardigheden? Op welke punten kan ik mijzelf nog verbeteren of ontwikkelen? Welke voorwaarden – zowel privé als zakelijk – zijn voor mijn motivatie van belang? Ons aanbod begeleidt u in het vinden van de antwoorden op deze en andere essentiële vragen. Verder behandelen we onderwerpen als: karakterstructuren en ambitie, vaardigheden en motivatie. We besteden ruimschoots aandacht aan communicatie en feedback. Onze stijl van communiceren en feedback geven is confronterend en gericht op een zo kort mogelijk opleidingen programma.

Het resultaat na onze opleidingen: u zult uw volledige potentieel aan mogelijkheden beter benutten. En dat geeft u gegarandeerd een beter gevoel.

Leg een professionele basis, start vandaag,  vraag hier informatie.

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen