Hoofdkantoor Apeldoorn: Gladsaxe 51 | 7327 JZ | +31 858640200 / Vestiging Leeuwarden | Tesselschadestraat 6 | 8913 HB / Vestiging Amsterdam | Naritaweg 70 | 1043 BZ

Herken jij de situatie?

Je bent altijd bijzonder druk, je blinkt uit in je job en leidinggeven aan mensen heb je er als taak bij gekregen. Om jouw bijdrage aan het bedrijfsresultaat te verhogen, je eigen ambities verder waar maken en om je medewerkers een succesvolle manager te gunnen, wil jij jezelf ontwikkelen.

In onze management trainingen krijg je een overzicht van de rollen en taken van de succesvolle manager. Je oefent daadwerkelijk een groot aantal essentiële management vaardigheden, zoals delegeren, motiveren, lastige gesprekken voeren, houding & gedrag, vergadering voorzitten, coachen en het creëren van draagvlak. Onze dynamische Management trainingen zijn opgebouwd volgens vier stappen: Wat is managen, leidinggeven aan jezelf, leidinggeven aan de ander en leidinggeven aan teams.

            Maak je ambities waar!

lux 36                    Blijf Creatief,

                        Toon lef,

         Verken je eigen grenzen,

         Ga voor bewezen succes!

 

logo zeegroen

 

 

 

nieuwsbrief

Wilt u uw Management competenties aanscherpen?

 

Leidinggeven en Motiveren

Project management

Resultaatgericht Management

Time Management

click-here-button

 

 

 

Bij Prof Trainingen leren we mensen te excelleren. We reiken ze de juiste middelen aan om in een veranderlijke werkomgeving succes te boeken door hun sterke kanten en talenten verder te ontwikkelen, zodat ze de het beste uit zichzelf halen. Assertiviteit speelt daarbij een belangrijke rol, omdat dit leidt tot open communicatie en authentieke relaties. Tijdens onze verkooptrainingen creëren we een uitdagende leeromgeving met ruimte voor groei en innovatie.

Prof Trainingen is al jarenlang strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van verkooptrainingen, opleiding, coaching en consultancy, met een focus op gedragsverandering. 

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen