Hoofdkantoor Apeldoorn: Gladsaxe 51 | 7327 JZ | +31 858640200 / Vestiging Leeuwarden | Tesselschadestraat 6 | 8913 HB / Vestiging Amsterdam | Naritaweg 70 | 1043 BZ

 

Effectieve Sales Trainingen

Wilt u uw verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals in Nederland? Kies dan voor de verkooptrainingen van Prof Trainingen. Via rollenspelen en cases spitsen we onze trainingen toe op úw situatie en úw doelen, maatwerk staat hierbij centraal. Dé oplossing voor een snelle en effectieve verbetering van uw verkoop resultaten!

Praktijkgericht. Prof Trainingen maakt gebruik van praktijktrainers: ervaren professionals die als commercieel directeur of salesmanager de harde praktijk feilloos hebben doorstaan.

Resultaatgericht. We trainen uitsluitend in technieken die direct bijdragen aan het commercieel succes van de deelnemer.

20% theorie en 80% praktijkBij iedere training geldt deze vuistregel.

Confronterend. De trainer wordt liever nuttig gevonden dan aardig (liefst beide, natuurlijk).

Concreet. Zowel in de voorbereiding als de nazorg maken we met de direct leidinggevende van de deelnemer concrete afspraken over de voortgang.

                     2 

              Bepaal je eigen toekomst

                    Blijf Creatief,

                        Toon lef,

         Verken je eigen grenzen,

         Ga voor bewezen succes!

 

logo zeegroen

 

 

 

nieuwsbrief

Wilt u uw Sales performance een flinke impuls geven?

Commercieel Excelleren

Telefonische Acquisitie

Succesvol Acquireren

Commerciële Vaardigheden

Netwerken

Onderhandelen

Professioneel Beursgedrag

Klantgerichte Binnendienst

 


click-here-button

 

 

 

Bij Prof Trainingen leren we mensen te excelleren. We reiken ze de juiste middelen aan om in een veranderlijke werkomgeving succes te boeken door hun sterke kanten en talenten verder te ontwikkelen, zodat ze de het beste uit zichzelf halen. Assertiviteit speelt daarbij een belangrijke rol, omdat dit leidt tot open communicatie en authentieke relaties. Tijdens onze verkooptrainingen creëren we een uitdagende leeromgeving met ruimte voor groei en innovatie.

Prof Trainingen is al jarenlang strategisch partner in talentontwikkeling voor individuen, teams en organisaties. Actief op het gebied van verkooptrainingen, opleiding, coaching en consultancy, met een focus op gedragsverandering. 

Back to Top

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.
Informatie aanvragen